Érekzés
Éjszaka
Távozás
Felnőttek
Gyerekek

Megújult környezetben, különleges kivitelben várjuk kedves vendégeinket a Dunakanyar szívében található városunkban, Szentendrén.

A magával ragadó festővárosban szállásunk méterekre található a Duna partjától, melynek köszönhetően szobáink kivétel nélkül folyó panorámásak. Tökéletes kitátást nyújtanak a Szentendrei-szigetre és a Duna korzóra. Kialakításuk során törekedtünk a családias kivitelre, mely az exkluzivitás mellett tükrözi a város mediterrán jellegét is. Megtalálható köztük a keleti kultúrát és a luxust tökéletesen ötvöző, illetve a pazar kilátást különlegessé tevő franciaerkélyes szoba is. Egyediségüket a páratlanul kialakított fürdőszobáknak is köszönhetik. Szerepel köztük hidromasszázskád, amiben mindenki kedvére kortyolhatja kedvenc pezsgőjét, illetve sarokkádak, azok számára, akik szívesen merülnének egy kád forró vízben a nap végeztével.

Mindegyik szobánk légkondicionálóval, szoba széffel, minibárral felszerelt, a síkképernyős tévék pedig magyar és angol nyelvű csatornákkal szórakoztatják kedves vendégeinket.

Vendégeinknek ingyenes internet-hozzáférést biztosítunk, valamint ingyenes parkolási lehetőséget, akár kamerával megfigyelt területen is.

Bor- és kávékülönlegességek

A recepción található bárpultunknál italokat, valamint aprósüteményeket is felszolgálunk. >>

Ajándékshop

Páratlan Zsolnay porcelánjaink teret engednek a művészeteket kedvelőknek is.

Programok

Szentendre nevezetességei gyalogosan is perceken belül megközelíthetők.